Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Bestel of bel 036-5490369
Home  // Huur en verhuur van Playseats, monitoren en games   

Huur en verhuur van Playseats, monitoren en games

Geen bedrijfsfeest, evenement of verjaardag is meer hetzelfde met deze unieke race ervaring ! Een ervaring waar men nog lang over zal napraten. De Playseat is een realistische simulator, met de allerbeste race spellen/circuits en ’s werelds beste console besturingssysteem.

Door de verstelbare stoel en stuurhoogte heeft iedereen de juiste zitpositie in de playseat. De pedalen, besturing en eventuele schakeling alles is net echt. Voel de vibraties van de auto en de wegen door het geavanceerde force feedbacksysteem.
 
Met deze simulator kan bijna ieder bestaand circuit in elke auto gereden worden. De simulator wordt compleet "plug & Play "afgeleverd en geïnstalleerd. U kunt hem natuurlijk ook zelf bij ons komen ophalen en terugbrengen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een spannende dag, mail info@playseat.nl of bel : 036-5490369 of klik hier !

Verhuur optie 1: F1 Red Bull seat
Een volledige Formula 1 opstelling met deze Playseat F1 red bull stoel. Van deze opstelling hebben wij er 2 identieke voor de verhuur.

Verhuur optie 2: Sensation
De meest uitgebreide simulator die er op dit moment beschikbaar is vav Playseat. Deze simulator geeft je het idee dat je echt in een rally auto zit, door de grote en aanwezige kooi constructie met bijpassend curved scherm.